Access Bars☏ : +36(30)3838097

Mi a Bars?

A fejen van 32 pont, amit Bar-oknak nevezünk, ezek az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben. Bars kezelés alatt finoman megérintjük ezeket a pontokat, hogy feloldjuk, semlegesítsük a gondoltokat, amelyek korlátozhatnak téged az érintett életterületeken (például kapcsolatok, stb).

 

Minden fix nézőpont belazításával újabb és újabb lehetőségek megjelenését hozhatjuk létre az életünkben.

 

Az “access” szó magyarul hozzáférést, bemenetet, a “bars” pedig sávokat, pontokat jelent.

Az Access Bars® módszert az Access Consciousness alapítója, Gary Douglas dolgozta ki az 1990-es években. Ez a metódus segít könnyebbé és örömtelibbé tenni életünket.

 

Az Access Bars® egy olyan módszert kínál, ami ezt megváltoztathatja, mivel az adott élethelyzetben képesek leszünk úgy érezni magunkat, ahogy mi akarjuk.

Mire jó?

  • Bars rendszeres használata sokkal nagyobb önbizalmat, magabiztosságot és kiegyensúlyozott életet adhat.
  • A beszűkült világunk tágra nyílhat.
  • Számos betegség, depresszió stb. kezelhetőbbé válhat.
  • Egy-egy bars kezelés után az embernek több kedve lesz élni, több öröm és teremteni vágyás költözhet az életünkbe. 
  • Közelebb vihet minket Önmagunkhoz, egyszerűen jobban érezhetjük magunkat a bőrünkben.

A kezelés hatására azonnali változást tapasztalhatsz a kapcsolataidban, anyagi helyzetedben, kreativitásodban, önértékelésedben, érzelmi és egészségi állapotodban, több rugalmasságot érezhetsz az eddig erősen bekontrollált területeiden, oldódnak a fix nézőpontjaid az öregedéssel, betegségekkel, a testeddel, szexualitásoddal, általad felállított életviteli szabályokkal kapcsolatban.


Gyermekeknél pedig azonnali pozitív változás állhat be a viselkedésükben, a tanuláshoz való hozzáállásukban, a kapcsolataikban stb.

 

Nem abból indul ki, hogy „rossz” vagy! Nem megszerelni akar és megváltoztatni! Pusztán megerősíteni, abban, hogy tekinthetsz másképp az életedre és választhatsz aközött, hogy benne maradsz a számodra nem tetsző helyzetekben vagy választhatsz mást. Ez mindig rajtunk múlik, hogy mi az, ami nekünk épp működik és előre visz! Pont ezt szeretem benne, hogy megvilágítja, hogy sokszor csak a mi hozzáállásunk, viszonyulásunk az, ami akadályt jelent az előre lépésben!


Te mit szeretnél látni, mi az, ami már nem komfortos neked? Mi az, ami már téged feszít belül?


Az Access Bars pont ehhez járul hozzá, hogy ezek a nehézségek könnyebbé váljanak, megszűnjenek és egy másik oldalról lásd magad és az életed! A Bars pontok segítségével azok a berögzült nézőpontok változnak, amik megakasztanak abban, hogy másként működj, reagálj… Én ezért is imádom, mert látom a változást, ami visz előre! Vajon neked az Access Bars mit ad az életedhez?