Teremtő Gondolkodás☏ : +36(30)3838097

TEREMTŐ GONDOLKODÁS

Már benne van a nevében a megoldás, ez egy hatalom módszer és mindenkiben ott van csak meg kell tanulni használni, formálni, és hinni benne, hogy ez működik.

Ebben segítek Neked, hogy ne csak sóvárogj és ábrándozz egy jobb életért, egy igazi társért, egy jobb munkalehetőségért ahogy mondani szokták “merj nagyot álmodni” én segítek Neked álmaid, céljaid elérésében.

Röviden, ha 6 mondatban szeretnem leírni a következőképpen tudnám összefoglalni, de erről nagyon sokat tudnék még mesélni Neked, mert már az elolvasása után is megérted a működését. 🙂 

 1. A teremtő gondolkodás egy olyan módszer, amely arra ösztönzi az embereket, hogy kreatívan és innovatívan gondolkodjanak a problémák megoldása során.
 2. Ez a módszer azt hangsúlyozza, hogy a képzeletünk és kreativitásunk határtalan lehetőségeket teremthet az életünkben.
 3. A teremtő gondolkodás arra ösztönzi az embert, hogy ne korlátozza magát a hagyományos megoldásokra, hanem nyitott legyen az új és egyedi megközelítések felé.
 4. Ez a módszer segít felfedezni és kihasználni a rejtett lehetőségeket, amelyekkel találkozhatunk mindennapi életünkben.
 5. A teremtő gondolkodás módszere sokszor merész és kockázatos megoldásokat hozhat, de éppen ezért képes nagy változásokat elérni.
 6. Ennek a módszernek köszönhetően képesek vagyunk kreatívabban és rugalmasabban reagálni a kihívásokra és lehetőségekre, így elősegítve a személyes fejlődésünket és sikereinket.

 

Ha  picit is belegondolsz, a gondolat, elme működése az, ami mozgásban tartja a világot, ami egyszerre képes teremteni és rombolniEzért nem mindegy hogyan gondolkodsz, milyen érzelmi állapotban töltöd a napjaid, mert végső soron ez az, ami meghatározza életed minőségét és az elért eredményeket

A legtöbb ember tudatosság nélkül éli a mindennapjait, így gyakran nem is látja az összefüggéseket gondolatai, érzései és a külvilágtól jövő visszajelzések között. Ha odafigyelünk a külső és belső kommunikációnkra (amit gyakorlatilag kisugárzunk a környezetünk számára), könnyen megláthatjuk azt az összefüggést, hogy jelentős hatással vagyunk életünk eseményeire, így a gondolat hatalma nem elhanyagolható jelentőségű.

A világon minden rezgésből áll, így amikor gondolsz valamire, különösen, ha az erős érzelmi töltettel teszed vagy fizikailag kimondasz egy szót (különösen, ha azt sokszor teszed), teremteszA gondolat és az érzelem egy finom rezgés. Egy szó mint száz: minden rezgésből áll és gondolataiddal, szavaiddal, tetteiddel egyaránt hatsz önmagadra és környezetedre egyformán.

Azt is biztosan észrevetted, hogy vannak emberek, akik pozitívan befolyásolják a közérzeted: élvezed a társaságukat, inspirálnak a gondolataik, szinte feltöltődsz a velük töltött idő során. Az ilyen emberekkel együtt végzett munka is kreatív, termékeny és pozitív. Sajnos igaz ennek ellenkezője is.

Bizonyos emberekkel nem szívesen találkozol, mert úgy érzed, hogy leszívnak negatív megnyilvánulásaikkal. Ilyen emberek társaságában a munka nehézkes, kimerítő. De azt is megtapasztalhatod, hogy bizonyos helyeknek is van különféle rezgése: míg valahol jó a közérzeted, addig máshol nem szívesen tartózkodsz, noha racionális magyarázat nem mindig van. Ezt csak egyféleképpen lehet megindokolni, ha elfogadod, hogy minden rezgésből áll.

A pozitív gondolatok teremtő ereje és a tudatosságod szerepe a mindennapokban

pozitív gondolatok ereje, ha kicseréled a negatívakat, lassan teljesen átmossa a valóságod.

Amikor elképzelsz egy számodra pozitív, vágyott célt és ebbe minél részletesebben bele is helyezed magad, mintha épp most történne veled, annál közelebb kerülsz a célodhoz.

Energetikailag megteremted azokat a „véletlen helyzeteket”, melyek a sorsod pozitív fordulatához szükségesek

RACIONÁLIS ÉS A HÉTKÖZNAPOKBAN IS ALKALMAZHATÓ TECHNIKA!

AZOKNAK AJÁNLOM, AKIK TUDJÁK, HOGY CSODÁK MÁR PEDIG LÉTEZNEK!

 • Akik Szeretnék tudni, mit tehetnek azért, hogy a vágyaikat megteremtsék.
 • Akik tudják, hogy mindig, minden megtörténhet, vagy annak akár ellenkezője is…!
 • Akik szeretnek megismerni a bennük lévő teremteni tudást! 
 • Akik mernek változtatni
 • Akik egy jobb életre vágynak
 • Akiknek megtaníthatom, hogyan kell a mostban élni VAGYIS jelenlélek= jelenben élő lélek= jelenben élek= mindig Most van Most!