Hangtál☏ : +36(30)3838097

A hangtálakról

A hangtálak jótékony hatásai közé soroljuk, hogy segítenek ellazulni, kiütik a felgyűlt energia blokkokat, lazítják az izmokat, fizikálisan és mentálisan is magasabb szintre emelnek, beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait és oldják a stresszt. A rezgések a bőrön keresztül hatolnak testünkbe, eljutnak az izmokhoz, a belső szervekhez, megmozgatva, harmonizálva minden sejtet. Az ismételt kezelések segítenek megtapasztalni a belső békét, harmóniát, felerősíteni a szervezet öngyógyító képességét, és energiát gyűjteni a hétköznapi feladatókra. A hangtál energizálás – hangmasszázs – hatásai:
– a stressz okozta feszült állapotok oldódása
– a légzés javulása, elmélyülése
– az immunrendszer felerősödése, öngyógyító folyamatok beindulása
– az energiablokkok oldódása
– a nyak, a váll, a hát, a deréktáji izomfájdalmak enyhülése, megszűnése
– a fejfájás, alvászavarok elmúlása
– az emésztés szabályozása, alhasi görcsök oldódása
– a keringési zavarok, magas vérnyomás helyreállítása
– a tanulási nehézség leküzdése, a koncentráció, a motiváció javulása
– a viselkedés harmonizálása 

Bizonyos durva energiákat, amelyeket a gondolat által teremtett negatív tudattartalmak keltenek nehezen tudunk feldolgozni tudati szinten.
Ha ezek az energiák anyaggá sűrűsödnek, akár betegség is előfordulhat!

Koronacsakrás hangtál
Ennek a tálnak a rezgése a -Koronacsakrára van hatással, a tiszta földöntúli tudat, a feljebbvaló én megszólításában segít, a hang, ami közelebb visz az önmegvalósításhoz. Hatása van az agyra, a tobozmirigyre, a tanulási problémák leküzdésére, a központi idegrendszer felsőbbrendű feladataira, a szellemi világ felé nyíló kapcsolat könnyítésére

-Homlokcsakrás hangtál
Ennek a tálnak a rezgése a homlokcsakrára van hatással, a felébredt tiszta én, a megnyíló harmadik szem, a belső látás és intuíció segítésére szolgál. Az agy, homlok, központi idegrendszer problémái, hangulati zavarok és a depresszió leküzdése során számíthatunk erre az energiára. A látási zavarok megelőzése során is sikeres lehet.

-Torokcsakrás hangtál
Ennek a tálnak a rezgése a tiszta beszédre, a torokcsakrára van hatással, mely összeköti a gondolatot a szavainkkal, a sikeresebb kommunikációt és az önérvényesítés képességét javíthatja. Az érzelmeink és a lelki folyamatok ellenőrzése a legfőbb cél. Pajzsmirigy, gége, hangszálak, torok, fül harmonizálására javasolható. A gyenge beszédképesség, szégyellősség leküzdése során a tál hangja segítség lehet.

-Szívcsakrás hangtál
Ennek a tálnak a rezgése a határtalan szeretetet és életörömet segít megélni, összekapcsol minden érző lénnyel, csökkentheti a csüggedést, a magányt. A megbocsátás a részvét és az együttérzés semmivel össze nem hasonlítható élményében segíthet: így a mellkasi problémák, a tüdő és a véráramlás javítás területen hozhat jó eredményt.

-Köldökcsakrás, vagy Napfonat csakrás hangtál
Ennek a hangtálnak a rezgése a köldökcsakrára, más néven a Napfonat csakrára van a legjobb hatással. Az életerő kiegyensúlyozása, az én stabilitása, a becsvágy és az akaratosság arányos megélésére, a befogadás segítésére javasolható. Az emésztési zavarok kezelésére is használják, máj, vastagbél, gyomorproblémák esetén, vagy túlérzékenység hatásának csökkentésére. 

-Szakrális, vagy nemi csakrás hangtál
Ennek a hangtálnak a rezgése a szakrális csakrára hat a legkedvezőbben. Az önmagán alapuló, a fejlődésre és társas életre késztető erő kibontakozását segítheti vele. A nemi élet harmonizálására, a termékenység, a nyirokrendszer, húgyrendszer és a vágy szabályozásához használjuk ezt a 7 nemes fém hangtálat. Szellemi síkon az első nagy lépés, az odaadás, vonzódás.

-Gyökércsakrás hangtál
Ennek a hangtálnak a rezgése a gyökércsakrára hat a legnagyobb erővel. Az ősbizalom, a túlélés, a stabilitás, a korábbi életek karmájának tisztítása során hasznos.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn