Prana☏ : +36(30)3838097

prana Energia

A Prana gyógyítás az alternatív gyógyászat egyik ága, amely a Pránára, az életenergiára és annak tudatos irányítására összpontosít. A Prana a hindu filozófiában és az ayurvedikus gyógyászatban használt fogalom, amely az univerzum alapvető életenergiáját jelöli. A Prana gyógyítás során a terapeuta vagy a gyógyulni vágyó személy a Prana energiájának áramoltatásával törekszik a test, az elme és a lélek egyensúlyának helyreállítására.

Pranával lehet távgyógyítást alkalmazni különböző betegségek, balesetek, lelki traumák, valamint sok más életterületen.

Nagyon hatékonyan lehet az aurát tisztítani, mert mint tudjuk, az aura az az energia, ami minket megvéd mindenféle külső behatásoktól. Sajnos, ha betegség, rossz kedv, stressz és más negatív élethelyzet gyengíti az auránkat, és törések okoznak, melyeken a negatív gondolatok, idegen identitások könnyedén átjuthatnak és árthatnak. Ezért fontos, hogy az auránk tisztítva legyen és pozitív gondolatokkal erősítsük és zárjuk a külső behatolásokkal szemben.

Utaztatás is lehetséges a Pranában, ahol nagyon óvatosan az utazóra védő szimbólummal a kísérője átvissza egy előző életébe, ahol megoldást találhat jelen életében lévő elakadására. Ez nem hipnózis, ez egy kellemes ellazuláson alapuló módszer, ahol mindvégig az utazó a tudatánál van. Nagyon hatékony és tanulságos módszer!

A Prana gyógyítás során szimbólumokat is használnak, amelyek segítenek a prana energiájának fókuszálásában és irányításában. Ezek a szimbólumok jelképezik az energiát és lehetőséget adnak a gyógyító folyamat mélyebb szintű megértésére és befolyásolására. Néhány gyakran használt szimbólum a prana gyógyításban:

 1. Om szimbólum: Az Om jelentőségteljes hang és szimbólum a hindu és buddhista hagyományokban. Ez a szimbólum képviseli az univerzum alapvető rezgéseit és az összekapcsoltságot. Az Om használata segíthet a gyógyító folyamat belső harmóniájának megteremtésében és az energiák összekapcsolásában.
 2. Reiki szimbólumok: A reiki egy japán eredetű gyógyítási technika, amely a prana energiájának áramoltatásával és a test energia központjainak kezelésével foglalkozik. A reiki szimbólumok segítségével a gyógyító tudatosan hívja elő és irányítja a prana energiát a gyógyítás során.
 3. Mandala szimbólumok: A mandalák komplex geometriai minták, amelyeket a Pranagyógyítás során használnak a koncentráció és a meditáció elősegítésére. A mandalák különleges szimbolikus jelentőséggel bírnak, és segítenek a belső egyensúly és harmónia elérésében.

Fontos megjegyezni, hogy a Pranagyógyítás és a szimbólumok használata a gyógyító személy tapasztalatára és hagyományaira is épülhet. A szimbólumoknak jelentőséget tulajdonítanak, és az energiák hatékonyabb irányítását segítik elő a gyógyító folyamatban. 

 1. A Prana gyógyítás által az életenergia tisztan áramlik testünkben, felébresztve bennünk az univerzum rejtett erőit és belső gyógyító képességeinket.
 2. A Prana átható szeretettel és tudatossággal simogatja lényünk minden sejtjét, megnyitva az útját a test, az elme és a lélek szent egységének és gyógyulásának.
 3. Az érzékeny Prana hullámok harmonikus rezgéseire hangolódva a gyógyítás mágikus pillanatait élhetjük át, amikor a láthatatlan erők segítségünkre állnak.
 4. Ahogy a Prana áradó folyama szabadon kering testünkben, eloszlatja az energetikai blokkokat és megújító éltető erejével tölt el, hogy harmóniát hozzon mind a testünkben, mind az életünkben.
 5. Amikor a Prana áramlása és a tudatosság összetalálkozik, varázslatos gyógyulás születik, amely a lélek legmélyebb magjáig hatolva újjászületést hoz, és felébreszti bennünk a végtelen spirituális potenciált.
 6. A Prana gyógyítás által mély béke és nyugalom teremtődik, mely ellazítja az elmét és enyhíti a stresszt.
 7. A Prana gyógyítás újraéleszti az energiakeringést a testben, így segítve a sejtek regenerálódását és az egészség helyreállítását.
 8. A Prana gyógyító hatása tisztítja és kiegyensúlyozza az energiaközpontokat, így segítve az életenergia szabad áramlását a testben.
 9. A Prana gyógyítás segít oldani a blokkokat és akadályokat az energiapályákon, elősegítve a fizikai és emocionális gyógyulást.
 10. A Prana gyógyítás mélyreható hatása elősegíti az energetikai egyensúly helyreállítását, növeli a vitalitást és segít a teljes életenergia potenciál kiaknázásában.