EFT – Érzelmi Felszabadítás Technikája☏ : +36(30)3838097

Természetes gyógymódok között kiemelkedik hatékony és sokoldalúsága miatt. Az EFT-Érzelmi Felszabadítás Technikája – kopogtató módszer, az ősi kínai akupresszúra és a modern pszichológia ötvözeteként jellemzik, amelynek segítségével rengeteg probléma orvosolható.
Ez a módszer alkalmas arra, hogy feloldva, legyőzve, megváltoztatva korábbi viselkedésmintáinkat felszabadítson bennünket fogságukból. A kopogtató módszerrel a problémák gyökeréig áshatunk, megteremthetjük a test és a lélek egyensúlyát, megváltoztathatjuk viselkedésünket, érzéseinket, illetve világlátásunkat. Az EFT mindenki által alkalmazható módszer!
Sokunkban belülről generált stresszválaszt valamilyen negatív emlék vagy gondolat váltja ki, amely valamely múltbeli traumában vagy még gyermekkorban tanult mintában gyökerezik.
A kopogtatás az automatizmust állítja meg elképesztő hatékonysággal miközben átprogramozza az agyat és a testet egy számára teljesen új reakcióra!
Az EFT alapelve az, hogy az érzelmi problémák és a testi betegségek gyakran energetikai blokkok eredményei. Az EFT kopogtatása segít az energetikai rendszer egyensúlyba hozatalában, az érzelmi blokkok oldásában és az öngyógyító folyamatok elősegítésében.
A módszer lényege az, hogy a páciens ujjhegyeivel finoman kopogtat az akupunktúrás pontokra az arcon, a testen vagy a kézen, miközben a problémára, fájdalomra vagy a negatív érzésre koncentrál. Ez az akupunktúrás pontok stimulálása segíti a test energiarendszerének áramlását és az érzelmi feszültségek oldódását.
Az EFT kopogtató módszer széleskörűen alkalmazható a stressz, a szorongás, a traumák, a fóbiák, az alvásproblémák és még számos egyéb mentális és emocionális probléma kezelésére. Emellett hatékonyan alkalmazható a fizikai fájdalom, az allergiák, az étvágykontroll és más testi tünetek kezelésében is.
Az EFT kopogtató módszer egy egyszerű, gyors és nem invazív technika, amelyet önállóan is alkalmazhatunk, de szakember segítségével is hatékonyan működik. Rengeteg pozitív visszajelzést kapott már szerte a világon, és egyre több ember választja az EFT-t az érzelmi és mentális jólétük javítására.
Fontos megjegyezni, hogy az EFT nem helyettesíti az orvosi kezeléseket, de kiváló kiegészítő terápiás lehetőséget nyújthat.
Az EFT kopogtató módszer egyszerű, mégis hatékony eszköz az érzelmi egyensúly elérésére és az életminőség javítására. Legyen szó stresszről, fájdalomról vagy negatív érzésekről.