Agykontroll☏ : +36(30)3838097

Silva féle agykontroll

Jose Silva 22 évet töltött kutatással és kísérletezéssel, amíg kidolgozta az agykontrol technikát!

Az elme titkainak kutatása közben más megdöbbentő dolgokra is rábukkant Silva. Például arra, hogy aki rendszeresen időzik mélyen ellazult állapotban, annak az egészsége javul. Ő még tapasztalatból jutott erre a következtetésre, azonban később vizsgálatok is bizonyították: a relaxáció a vegetatív idegrendszer paraszimpatikus funkcióját aktiválja. 

Ez azt jelenti, hogy az általános izgalmi állapotot felváltja a mély testi nyugalom: a pulzus lassul, a vérerek tágulnak, a belső szervek nyugalmi üzemmódba kapcsolnak. Helyreáll az egészséges vérnyomás, normalizálódik a koleszterinszint, és az emésztőrendszer működése. A vázizmok is nyugalomba kerülnek, ezáltal az agynak több oxigén jut; átgondoltabb döntésekre leszünk képesek, feléled a kreativitásunk.

Ilyenkor teljes mértékben befelé figyelünk, így gyorsabban tárhatjuk fel és oldhatjuk meg lelki gondjainkat. Képesek vagyunk elősegíteni a veszteségek, a negatív események feldolgozását, elengedni a neheztelést, a haragot. Ezeknek a hosszú távú stresszt okozó lelki terheknek az elengedése pedig egyenes út a testi egészség és a lelki harmónia felé.

Az agykontroll módszer alapját a tudat és az elme ereje alkotja. A gyakorlók megtanulják, hogyan irányítsák a gondolataikat, az érzéseiket és a viselkedésüket annak érdekében, hogy átalakítsák az életüket és elérjék a kitűzött célokat. Az agykontroll technikák kombinálják a mentális képzelőerőt, a pozitív gondolkodást, a relaxációt és a meditációt.

Az agykontroll bemutatkozása során általában megemlítik a következő alapvető elveket:

 1. Tudatos gondolkodás: Az agykontroll azt tanítja, hogy tudatosan irányítsuk a gondolatainkat. Az elme figyelmét arra összpontosítjuk, amire koncentrálni szeretnénk, és elhárítjuk a negatív gondolatokat vagy zavaró tényezőket.

 2. Pozitív gondolkodás: Az agykontroll módszer hangsúlyozza a pozitív gondolkodást és az optimizmust. Az emberek megtanulják, hogyan hozzanak létre pozitív belső párbeszédet, és hogyan helyezzék át a figyelmüket a sikerekre és a lehetőségekre.

 3. Képzelőerő: Az agykontrollban nagy hangsúlyt fektetnek a képzelet erejére. A gyakorlók képzelik el a kívánt eredményt, és az agyukat arra programozzák, hogy elérjék azt. Így a képzelet ereje segíti a valóság teremtését.

 4. Relaxáció és meditáció: Az agykontroll technikákban a relaxáció és a meditáció is fontos szerepet játszik. Az emberek megtanulják ellazítani testüket és elméjüket, hogy elérjék a belső harmóniát és a mentális tisztaságot. Ez segít csökkenteni a stresszt és az aggodalmat, és javítja a koncentrációt.5.Tudatos gondolkodás és figyelem: Az agykontroll módszer alapja a tudatos gondolkodás és figyelem. Az emberek megtanulják felismerni és irányítani a gondolataikat, hogy a pozitív és konstruktív irányba tereljék azokat. Ez magában foglalja a figyelem összpontosítását a jelen pillanatra, a pozitív gondolatokra és a kívánt eredményekre.

 1. Pozitív sugallás és önmotiváció: Az agykontroll módszer hangsúlyozza a pozitív sugallás erejét. Az emberek megtanulják megváltoztatni a belső párbeszédüket, és pozitívabb, motiváló gondolatokat helyeznek az elméjükbe. Ez segít erősíteni az önbizalmat, megszüntetni a korlátozó hitrendszereket és növelni a motivációt.

 2. Képzelőerő és vizualizáció: Az agykontrollban nagy hangsúlyt fektetnek a képzelet erejére és a vizualizációra. Az emberek megtanulják elképzelni és vizualizálni a kívánt eredményeket vagy helyzeteket. A képzelőerő segít abban, hogy az elme előre programozza a sikert és segítsen elérni a célkitűzéseket.

 3. Relaxáció és meditáció: A relaxáció és a meditáció is fontos elemei az agykontrollnak. Az emberek megtanulják ellazítani testüket és elméjüket, hogy elérjék a belső csendet és harmóniát. Ez segít csökkenteni a stresszt, javítani a koncentrációt és megnyugtatni az elmét.

 4. Önhipnózis és pozitív megerősítések: Az agykontroll módszerben az önhipnózis és a pozitív megerősítés. Az agykontroll módszerét széles körben alkalmazzák a gyógyításban és az egészségjavításban is. A módszer alapvetően arra törekszik, hogy az emberi elmét és tudatot aktívan bevonja a gyógyulási folyamatba, és elősegítse a test és az elme együttműködését a teljes egészség és jólét elérése érdekében.

  Az agykontroll gyógyítási alkalmazásai közé tartozik:

  1. Fájdalomkezelés: Az agykontroll technikák segíthetnek csökkenteni vagy kezelni a fájdalmat. A gondolatok és a képzelőerő használatával az emberek megtanulják átprogramozni az agyukat, hogy csökkentsék a fájdalom érzetét és befolyásolják az idegrendszer reakcióit.

  2. Stresszkezelés: A stressz a testre és az elme egészségére káros hatással lehet. Az agykontroll módszer segít a stressz kezelésében, mivel a relaxáció, a pozitív gondolkodás és a tudatos figyelem segít csökkenteni a stresszreakciókat és elősegíti a test és az elme egyensúlyát.

  3. Immunrendszer erősítése: Az agykontroll technikák bevonása az egészségügyi gyógyításba segíthet az immunrendszer megerősítésében és az egészség javításában. Az elmével való aktív munka és a pozitív gondolkodás serkentheti az immunrendszer működését, ami hozzájárulhat a betegségek megelőzéséhez és a gyógyulási folyamat felgyorsításához.

  4. Önbizalom és önszabályozás: Az agykontroll segít az egyéneknek megerősíteni az önbizalmukat és az önszabályozás képességét. A módszer segít átalakítani a korlátozó hitrendszereket, növeli az önbizalmat és segít az egyéneknek megtanulni, hogyan irányítsák a saját gondolataikat és érzelmeiket.

  Fontos megjegyezni, hogy az agykontroll módszer nem helyettesíti az orvosi kezelést, és nem minden esetben alkalmazható egyedülálló terápiás megoldásként. Mindig fontos konzultálni egy szakemberrel vagy egészségügyi szakemberrel, mielőtt bármilyen gyógyítási módszert alkalmazna. Az agykontroll inkább egy kiegészítő és támogató eszköz lehet a hz agykontroll egy tudományosan megalapozott, egyszerű, praktikus, könnyen elsajátítható önfejlesztő módszer, ami lehetővé teszi, hogy ennél lényegesen nagyobb mértékben használjuk ki lehetőségeinket, s így sikeresebben oldjunk meg mindenfajta problémát. Például tanulás, tanítás, kommunikáció, intuíció fejelsztése.

Megosztás a facebookon