Lianna vagyok, életvezetési és spirituális tanácsadó, terapeuta. Gyerekkorom óta rendelkezek különös képességekkel, amiket Isten ajándékának tekintek. Mára már tudom, hogy különleges módszereim birtokában mások segítése és testi-lelki egyensúlyuk megtalálása az, ami igazán boldoggá és szabaddá tesz engem is. Tanulmányaimat hazai és külföldi iskolákban végeztem, neves oktatóknál. 

Amennyiben szorongsz, dilemmáid vannak,  gyerekkori traumák nehezítik jelen boldogságod megélését, vagy csak egyenesbe hoznád az életed, mert úgy érzed nem haladsz, vagy nem értenek meg igazán, fordulj hozzám bizalommal!

Küldetésemnek érzem embertársaim mellett lenni, útmutatást adni, segíteni egy jobb jelen Élethez! Szívem, lelkem ebben van!


Belegondoltál már abba, hogy milyen sok mindenki jár edzőterembe, de kimondottan a lelkünkre és érzelmeinkre nincs külön edző? A nehéz szituációkat vajon mindig sikerül magunkban feldolgozni?

Az edző megmutatja a helyes tartást , a helyes táplálkozást, de ki mutatja meg a jó gyakorlatokat a traumáink vagy lelki abózusok feldolgozására? 

Egyetértesz, hogy nem csak a testet kell edzeni, hanem a szívünket is? 

A lelkünket is tudatosan szükséges karbantartanunk, hogy harmóniában legyünk. Sokszor ez egyedül nagyon nehéz feladat, mert elakadásaink vannak és nem tanultuk meg kezelni őket. Nem dolgoztunk fel egy sérülést, vagy feldolgoztunk, de rosszul forrt össze. MAradhatott bennünk sérelem, amit teljesen más okozott és már nem is emlékszünk rá, ám a lenyomata munkálkodik bennünk és gátat szab a mindennapi életünkben, kapcsolatainkban. 

Ha bizalmadba fogadsz neked is tudok segíteni, hogy a nehéznek tűnő családi vagy párkapcsolatokat, emberi kapcsolatokat és szituációkat harmonikusan kezeled.
Ehhez sokszor kőkemény munka és kitartás szükséges, amin végig tudlak vezetni. Ez fontos, hogy csak irányt mutat és kezet nyújtok, de dolgoznod, ahogy az edzőteremben is Neked kell majd.


Lehet, hogy elég egy beszélgetés, hogy megkapd a helyes irányt, de lehet, hogy több oldás szükséges ahhoz, hogy minden egyenesbe kerüljön az életedbe..

Fontos tudnod, hogy mivel számos módszert tanultam (mint az SVT, Theat Healing, Bars, Prana, Integrált pszichológia, Reiki és numerológia) így mindenkinél a számára megfelelőt tudom alkalmazni, vagy ezek egyvelegét a gyors és hatékony megoldás érdekében. Minden esetben a saját tempódban haladunk és a Te visszajelzéseidre építünk. 

Jól tudjuk, hogy minden ember más. Egy egy szakértő speciális tudása tud segíteni egy bizonyos problémán, de mi lesz a többivel? Van egyáltalán?
Sok esetben tapasztalom, hogy valaki elmegy egyfajta kezelésre és felületesen oldotta meg az állapotot. Ezért az egyén nem kitartó és abba is hagyja az egészet, sőt többé nem hisz ezekben. Vagy valaki folyamatosan keres és mindig valami hiányt érez.

A saját módszerem a ráhangolódáson és az egyéni megérzésen alapul, melyet fokozatosan kifejtünk és a különböző odaillő módszerekkel oldjuk fel a múltbéli, hozott vagy épp ránk aggatott negatív érzeteket, hiedelmeket és tudatalatti esetlegesen elfojtott érzelmeket.

Célom, hogy segítsek és hogy mihamarabb átlendülj a nehezén és a végén teljesen egyenesbe jöjj főként érzelmileg, hogy tartalmas és értékes életet tudj élni és élvezni annak minden pillanatát. Hogy a valódi értékeidet nézve, ne másokhoz mérve szemléld a világot és a hozott jót megtartva ám a rosszakat kitisztítva, feloldva tudj igazán boldog lenni. 


Nincs véletlen! Az sem véletlen, hogy most ezt olvasod ezt hiszem és tudom is az eddigi tapasztalataim alapján. 

Mára már tudom, hogy a megszerzett tudás birtokában mások segítése és testi-lelki egyensúlyuk megtalálása az, ami igazán boldoggá és szabaddá tesz engem is. 

A kapitalista túlhajszolt világunkban is meg lehet találni a harmóniát, amit viszont nem pénzben és sikerben mérnek, hanem saját magad rezgésében. 

Amennyiben szorongsz, dilemmáid vannak vagy csak egyenesbe hozznád az életed, mert úgy érzed nem haladsz vagy nem értenek meg igazán fordulj hozzám bizalommal.