SVT☏ : +36(30)3838097

SVT - Spirituális Válasz Terápia

Spirituális Válasz Terápia alkotója Robert E.Detzler, eredetileg lelkész volt és sok évi fejlesztő munkájának lett ez a technika a gyümölcse, rengeteg ember életet segítve.

Ez a módszer a tudatalatti negatív működésének és sémáinak a gyökerét keresi meg és tisztítja. A bennünk futó programokat, amiket örökölhetünk, azonosulhattunk vele, vagy csak valamilyen élmény hatására belénk vésődött, képes felülírni és segítségével egy új mintát tudunk kialakítani.

Már az anyaméhben kialakulnak a negatív programok, amik életünk során egyre többet gyűjtünk ezek kihatással lesznek egészségünkre, párkapcsolatunkra, munkánkra és sok-sok szinten életünk terén, a Spirituális Választerápia segít megtalálni ezeket a blokkokat, amelyeknek már a felismerése is oldást eredményez, aztán a megfelelő módszerrel ezt átírjuk, és utána következik a felismerés és megértés majd elengedés, ami egy kiegyensúlyozott életminőséget eredményez.

 

A spirituális választerápia számos előnnyel járhat az egyének számára. Néhány főbb terület, amelyben hasznos lehet:

 

  1. Önismeret az életcél: A spirituális választerápia lehetőséget nyújthat az egyéneknek arra, hogy mélyebb önismeretre tegyenek szert, és feltárják az életük értelmét és céljait. Segíthet az élet értelmének felfedezésében és a saját értékek és hitrendszerek tisztításában.
  2. Stressz és érzelmi egyensúly: A spirituális választerápia technikái és gyakorlatai segíthetnek a stressz és az érzelmi feszültség kezelésében.
  3. Életminőség javítása: A spirituális választerápia segíthet az életminőség javításában azáltal, hogy összhangot teremt a test, az elme és a szellem között. Az egész-ség megőrzésére és fejlesztésére összpontosítva segíthet az egyénnek teljesebb és kiegyensúlyozottabb életet élni.
  4. Párkapcsolat: A spirituális választerápia számos módon segíthet pároknak  mélyebb kapcsolódásban egymáshoz.
  5. Kommunikáció fejlesztése: Nagyon sok esetben ez gyakori probléma pároknál, ebben segíthet pároknak megértőbb és mélyebb kommunikációra találni egymással. Az önismeret növelése elősegítheti az empátiát és az érzelmek megértését a kapcsolatban.

Közös értékek és célok, fontos egy irányban haladni, ez a módszer segíthet a harmonikus együttműködésben és a közös jövőkép kialakításában.

Konfliktuskezelés, a spirituális választerápia olyan eszközöket nyújthat, amelyek segítenek a pároknak a konfliktusok és nehézségek kezelésében és megtanulják megértéssel és elfogadással megoldani egy adott nézeteltérést.

 

Egészség: A spirituális választerápia az egész embert – testet, lelket és szellemet – figyelembe veszi. Ez az egész-szemléletű megközelítés lehetővé teszi a problémák gyökerének megértését és a hosszú távú gyógyulást. A spirituális dimenzió bevonása segíthet az öngyógyító folyamatok elindításában és támogatásában.

Nagyon sok esetben múltbéli blokkjaink okoznak testi problémákat ez a módszer segít feltárni a blokkokat ezáltal az egyén megszabadulhat régóta cipelt nehézségeitől.

A test mindig felhívja a figyelmünket, betegség szó nyelven kommunikál velünk, ha a lélek nincs jól ezért nagyon oda kell figyelnünk, mert jelentős változás áll be, ha szembe nézünk a problémákkal, és mentor segítségével, sokszor egy probléma egy fejlődési szintet is jelenthet.

 

A spirituális választerápia által megnyíló belső utazás segítségével megtapasztalhatjuk a mélyebb összhangot és békét, amely által beteljesedett és teljes életet élhetünk.